3-те хороскопски знаци кои не можат да бидат само со еден партнер

admin22

Сексот за некои луѓе преставува љубов, за други само страст. Постојат хороскопски знаци кои не можат да бидат со само еден партнер и секогаш бараат втора личност. Еве кои се тие …

Бик

Биковите се прилично ненаситни во кревет. За време на нивниот живот, тие смениле многу партнери и ако сексот не оди некаде … нема да има чад. Тие се вистинити само кога партнерот до нив е ѕвер во кревет и може да ги задоволи сите нивни потреби за секс. Во спротивно, Бикот не може да биде само со една личност.

Loading...

Не им треба долг брак во кој досадата им го освоила животот да мислат на љубовникот. Тоа е само во нивната крв, па дури и ако имаат само обичен секс, тие повторно ќе најдат втора личност. Тие ги прават нивните животи интересни, но предизвикуваат и многу проблеми. Бидејќи знаат колку не е лесно понекогаш да се биде со две лица во исто време, Биковите се многу љубоморни … иронично.

Близнаци

loading...

Сите многу добро ги познаваат близнаците. Зошто мислите дека има нешто различно во љубовта? Незгоден хороскопски знак, особено кога разговарате со трето лице. Не сакаат да бидат најавени за грешките во минатото. Тие ретко ги споделуваат своите поранешни затоа што секогаш ќе треба да ја споменуваат причината за разделбата. И таа е … неверува.

Близнаците честопати се измамени затоа што во првите односи биле лажени. Затоа тие веруваат дека ако прво бидат повредени, нема да бидат изневерени. Логиката е сурова, но таква е и секоја реакција од лице кое е повредено.

Шкорпија

Никогаш нема да знаете дали Шкорпијата ве изневерува. Тие се прилично деликатни и секогаш ги бришат нивните траги. Првиот пат кога го пробаа забранетото овошје, тие горко ќе се покајат за своите постапки. Но, со текот на времето, возбудата и адреналинот ќе се влошат од стравот и каењето.

Ова е исто така главната причина зошто Шкорпиите ги бараат љубовниците – заради возбудливоста. Честопати им недостасува успех во животот и ги компензираат и некако ги убиваат нивните комплекси со тоа што се посакуваат на две места. Секогаш имајте на ум кога ќе наидете на неуспешна Шкорпија. Многу е веројатно дека во вашиот живот ќе има љубовник во вашиот живот за кој никогаш нема да знаете.

Loading...
Next Post

Дожд од пари ќе ги прелие овие 3 хороскопски знаци во Март

На сите луѓе им требаат пари во секое време од годината. Патувања, одмори, празници … Сето ова не може да се случи ако џебовите се празни! Март ќе биде многу позитивен во овој поглед за 3-те хороскопски знаци. Барем така велат експертите. Нивниот универзум ќе обезбеди исклучително дарежлив подарок, додаваат […]