7 знаци кои што ќе ви покажат дека имате ангел во вашата близина

admin22

Ангелите постојат, но тие се на друга вибрациска фреквенција и поради тоа ние не ги гледаме иако можеме да го почувствуваме нивното присуство. Ангелите на специфичен начин не информираат за нивното присуство и не е потребно некој да е многу религиозен или да верува во ангели за да ги почувствува.

Еве неколку начини за да дознаете дека ангелот е покрај вас т.е е во ваша близина.

1. Во просторијата наеднаш ќе се промени температурата

Loading...

Ако наеднаш почувствувате топол воздух околу вас или наеднаш ви стане жешко, знајте дека ангелот е во ваша близина. Исто така можете да се наежите или да почувствувате голицкање на вратот.

2. Доколку наеднаш почувствувате мистериозен мирис

loading...

Тоа е необичен мирис кој никогаш порано не сте го почувствувале и веројатно нема да имате можност да го идентификувате.

3. Доколку на едниот крај од собата приметите некоја сенка или пак како се прекршува светлината, знајте дека ангелот е таму, но не плашете се нема да го видите се додека не сте подготвени.

4. Слушате ангелски гласови кои што сакаат да комуницираат со вас.

Ако слушате глас во вид на шепот кој што не ви е разбирлив, испратете му ментална порака на ангелот да збори погласно. Немојте одма да претпоставите дека гласот што ви зборува е само ваша имагинација.

5. Бели пердуви се појавуваат на места каде што најмалку очекувате.

Ова е вистински знак дека ангелите ќе ве сослушаат и ќе ви помогнат во вашите молитви.

6. Ангелите ви се појавуваат во сон за да ви помогнат.

На многумина досега ангелите им се покажале во сон и им помогнале за многу работи да бидат разрешени. Сабајлето се будите позитивни и полни со енергија.

7. Чувствувате како некој поминал покрај вас или пак стои до вас

Ангелите често своето присуство сакаат да го поажат и да го направат очигледно. На многумина им с еима случано кога се наоѓаат пример во библиотека и бараат некоја книга, наеднаш книгата да падне пред нив.
Ова е се дело на ангели, верувајте во нив и ќе добивате повеќе знаци за нивното постоење. Они се тука за да ви помогнат и да ве одведат на правиот пат.

Loading...
Next Post

ЗНАЦИ КОИ ШТО ЌЕ ВИ ПОКАЖАТ ДАЛИ НА ВАС Е ФРЛЕНА КЛЕТВА

Веројатно на многумина од вас ви се има случено да помислите дека некој сака да ви наштети или што би се рекло народски кажано сака да ви фрли клетва т.е црна магија. За овие работи постојат многу напишани книги кои што ги покажуваат знаците на црната магија. Ви претставуваме неколку […]