АСТМА, КРВЕН ПРИТИСОК, РАК: Од што се разболувате открива месецот кога сте родени

admin22

Јануари:

Висок крвен притисок
Срцеви заболувања

Февруари:

Малиген тумор на бели дробови или на бронхиите
Давење

Март:

Loading...

Срцеви болести
Проблеми со циркулацијата

Април:

loading...

Болки во гради
Болести со срце

Мај:

Нема болести

Јуни:

Болки во гради
Астма

Јули:

Нема болести

Август:

Инфекции со очите

Септември:

Респираторни инфекции
Инфекции на уши
Треска
Астма
Психолошки нарушувања
Компликации при бременост и раѓање

Октомври:

Инфекции на белите дробови и респираторниот систем
Суво грло
Вирусни инфекции
Подложни на убоди од инсекти
Далековидност
Тешки периоди
Стомачни проблеми
Постнатална депресија

Ноември:

Вирусни инфекции
СИДА
Проблеми со цревата
Потешкотии при зачнување
Зависност од апчиња против болки
Вагинални проблеми
Дијареја
Ангина
Потешкотии

Декември:

Модринки

loading...
Loading...
Next Post

ДОКТОРИТЕ ВО ШОК: Напиток кој за 10 дена крши камен во бубрег

Истражувањата покажуваат дека на еден од 20 луѓе, во текот на животот телото ќе му создаде камења во бубрезите, кои, кога поминуваат низ уринарниот тракт можат да бидат многу болни. Но, благодарение на еден прехранбен производ, проблемот може да се реши во рок од 10 дена. Повеќето бубрежни камења можат […]