Баба Ванѓа предупредува – по заразата од жолта раса доаѓа огромен метеорит

admin22

Познатата гледачка баба Ванѓа, предскажува дека на Америка ќе и се случи нешто во крајот на 2020 година.

Во 1995 години гледачката кажала во интервју за руски новинар, болест која ќе го покори целиот свет, кога настанат петте двојки, во 2020 година.

“Тетка Ванѓа ми кажа, кога ќе дојдат петте двојки покрај болеста ќе се случи и настан од планетарна големина кој ќе повлијае на животот на сите луѓе” – раскажува новинарот. Според него може да биде паѓањето на метеор или пак некаква силна промена на сончевата светлина.

Одкако видовме дека епидемијата се оствари, започнавме да се плашиме за второто предупредување од неа.. , вели уште новинарот.

Предвидувањето на Ванѓа се потврдува и од фактот што НАСА, точно пред месец дена објави дека на 29 април астероид со широчина 1,7 и 4 км ќе помине покрај Земјата. Но не се очекува да дојде до судир со Земјата. АКо тоа се случи, последиците ќе бидат глобални.

Loading...

Роженков дополни, дека овие метеори се големи и можат да се проследат. Но кажа дека има помали, со радиус од 20 до 300-400 метри кои можат истотака да бидат многу опасни зошто не горат до крај. Паѓањето на земјата се споредува со неколку бомби и експлози, неколку пати посилни од атомските бомби во Хирошима и Нагасаки. Се плашам, бидејќи Ванѓа да пресметаме сами кога ќе бидеме сведоци на нејзините предвидувања. Едното веќе го доживеавме, се плашам дека наскоро ќе го видиме и второто.

Една од жените кои се грижеле за неа во последните години, раскажува дека таа и го кажала следното: “Малку пред 2020 години луѓето кои се надвор од државата без семејства, треба да се вратат дома, бидејќи после тоа ќе им биде тешко да го направат тоа. ”

loading...

Се разбира, Ванѓа ги смируваше луѓето со зборовите дека ако ги почитуваме 10 божји заповеди, бидеме добри и заборавиме на злобата и зависта, светот ќе обстане.

Извор: delcevodenes

loading...
Loading...
Next Post

Проститутката Маја: Кога ќе се соблечам, забораваат на короната

Работиме до 16 часот, за да ни ние ни клиентите не го прекршиме полицискиот час. Нема бакнување, а муштериите не се бунат зашто мораат да носат маски, дури на некои тоа им стана фетиш – велат проститутките, пренесува српски Информер. Работа има преку глава, но нема бакнување и задолжително е […]