БОЛНО ДО СРЖ: „Извинете драга, Вашата мајка го напушти овој свет”

admin22

Докторот: Жалам, се обидовме, но не можевме да ја спасиме вашата мајка.

Ќерката: Не! Не! Не! Не е можно.

Докторот: Извинете драга, Вашата мајка го напушти овој свет.

loading...

Ќерката: Ама докторе, мајка ми е борец, како така лесно се предаде.

Докторот: Те молам душо, треба да ја однесеме во капелата.

Ќерката: Нееее! Мамо разбуди се! Ти си единствениот близок што го имам.

Докторот: Ве молам, треба да заминете, а ние да ја завршиме нашата работа.

Ќерката: Ве молам докторе, дајте ми барем пет минути, сакам да разговарам со неа за последен пат.

Докторот: Добро, за пет минути се враќам.

Ќерката ја затвора вратата, клекнува и почнува да го моли Бога да ја врати нејзината мајка. Таа е единствената личност што ја има. Наеднаш мајката ги отвора очите и почнува да кашла.

Ќерката возбудено: Мамо жива си!

Докторот: Ова е чудо! Во оваа професија сум 15 години и вакво нешто не сум видел..

Ќерката: Му благодарам на Бога.

Докторот: Навистина му служите!

Бог прави многу работи, нè чува од многу опасности, несреќи, болести и луѓе кои ни посакуваат штета.

Ако имаме здравје, тоа не е затоа што сте паметни или поради нашите пари.. Тоа е поради неговата милост затоа што те сака!

Бог те избавил од работи што дури и самиот не ги знаеш. Тој те штити од твоето раѓање.

Не игнорирајте!

Loading...
Next Post

(ВИДЕО) „Gossip cop“: Дали Мишел Обама е всушност маж?

Иако Барак Обама се исели од Белата куќа пред неколку години, непријатната гласина за неговата 56-годишна сопруга Мишел, поранешна прва дама, писател, спикер и поранешен адвокат – не престанува да циркулира подолго време, пишува „Gossip cop“. Многумина паднаа на неа и почнаа вистински да веруваат дека Мишел била машка порано […]