ФОБИЈА: Еве од што се плаши секој хороскопски знак!

admin22

Лав

Лавот сака да е центарот на вниманието, опкружен со светла, да добива пофалби. Во повеќето случаи родените под овој хороскопски знак се реализираат успешно во животот. Но, силата која ги води напред се нарекува атикифобија – страв од неуспех.

Девица

Loading...

Збунетоста е вистински кошмар за секој еден од чистите и уредни Деви. Родените под овој Хороскопски знак сакаат да воведат ред не само во домот, но и во кариерата, социјалниот живот. Затоа, ако страдаат од некоја фобија тогаш таа би била атаксофобија- страв од мензи и безредие.

Вага

loading...

Вагите се склони многу на партнерства и на тоа да се секогаш во друштво на пријатели, саканиот. Затоа тие страдаат од изолофобија – стравот од осаменост и изолација.

Шкорпија

Емоционалните Скорпиони се еден од најтемните, но чувствителни карактери, подложни на висока анксиозност, опсесии. Претставниците на овој знак страдаат најчесто од катагелофобија- страв да бидеш исмеан.

Loading...
Next Post

ТРИТЕ ХОРОСКОПСКИ ЗНАЦИ кои прво ќе те искористат...па ќе си заминат без тронка жал

Па, на овие неколку знаци кои ги бие лош глас. Се разбира дека има исклучоци, но важно е да знаете со кого си имате работа. Користат тие во љубовта, користат тие како пријатели и во општи линии се навикнати само да земаат, но не и да даваат. Еве кои се […]