ФОБИЈА: Еве од што се плаши секој хороскопски знак!

admin22

Стрелец

Хороскопскиот знак е ретко предмет на контрола, бидејќи има многу на слобода. Стрелците не сакаат да ги следат правилата, а во младоста ретко преземат одговорности. Затоа фобијата, која може да биде поврзана со нивниот знак е хипенгиофобија – страв од одговорност.

Јарец

Loading...

Родените во знакот на Јарец се дисциплинирани и интроспективни. Ја скаат удобноста и безбедноста во домот и канцеларијата и не им се допаѓаат промените. Фобии од кои најчесто страдаат се агорафобија – страв од напуштање на безбедно место, страв од отворени простори, како и коулрофобија- страв од кловнови.

Водолија

loading...

Родените во знакот на Водолија страдаат од различни стравови. Најчесто тие се поврзани со страв од неуспех во работата, но и страв од склучување на брак или кажано накратко страдаат од ергофобија и гамофобија.

Риби

Рибите се најголемите сонувачи во зодијакот. Иако често постигнуваат успеси во животот, тие се соочуваат вистински ужас, кога треба да зборуваат пред публика или страдаат од глософобија.

Loading...
Next Post

ТРИТЕ ХОРОСКОПСКИ ЗНАЦИ кои прво ќе те искористат...па ќе си заминат без тронка жал

Па, на овие неколку знаци кои ги бие лош глас. Се разбира дека има исклучоци, но важно е да знаете со кого си имате работа. Користат тие во љубовта, користат тие како пријатели и во општи линии се навикнати само да земаат, но не и да даваат. Еве кои се […]