(ФОТО) Се сеќавате ли на Огуз од „Кога лисјата паѓаат”? По 13 години изгледа вака

admin22

Ако некогаш ја гледавме популарната серија „Кога лисјата паѓаат”, сигурно се сеќавате на Огуз кој беше најголемиот шармер во серијата.

Турскиот актер Толга Карел денес изгледа вака.

Од серијата до денес поминаа 13 години.

Loading...

Loading...
Next Post

ПАРИ, ПАРИ, ПАРИ: Овие 2 хороскопски знаци утре ќе се збогатат

Стрелец Денот ќе биде корисен во многу односи. Периодот е добар за колективна работа, учење на нови јазици, креативност или научни активности. Ѕвездите ви се наклонети, се менува финансиската положба. Можно е денес да имате профит од лотарија или да добиете неочекувани средства. Бик Ова е добар ден за средување […]