(ФОТО) Загатка за добро утро: Дали можете да го најдете сонцето за помалку од 7 секунди?

admin22

Со желба да го поминете неделното утро што е можно поубаво и смирено, еве мал тест за вашите очи и сиви клетки.

Сликата покажува огромен број на монети, но и едно сонце кое не е видливо на прв поглед.

Може да го најдете за помалку од 7 секунди?

Толку им треба на луѓето на социјалните мрежи да го „ископаат“ меѓу монетите.

Дали успеавте? Ако не сте го направиле, еве решение за загатката.

Loading...

loading...
Loading...
Next Post

„СИТЕ СМЕ ИСПЛАШЕНИ“ Ковид-19 се шири ПОБРЗО во Европа отколку во екот на пандемијата

Светската здравствена организација (СЗО) предупреди на „алармантна стапка“ на пренесување на корона вирусот низ цела Европа. Регионалниот директор на СЗО за Европа Ханс Клуге рече дека растот на бројот на пациенти во Европа е рекорден минатата недела, околу 54.000 во рок од 24 часа, што треба да биде повик за […]