Германците открија шокантна тајна: Зошто сите луѓе доживуваат максимум 60 години?

admin22

Отровите кои ги пуштаат во атмосферата да паѓаат врз нас луѓето, се алуминиум, вируси, и клетки од рак и разни тешки метали, кои имаат за задача да буквално спржат се што е природно, само за да ги наметнат ГМО организмите и да не испратат прерано во смрт човекот каков што го познаваме и да создадат нов, зоомбизиран, вештачки, без размислување и промислување.

Траговите на chemtrailsa на небото секојдневно се видливи, притисокот на јавноста во последните неколку години стана преголем за молк кај властите и измислици со кои се обидоа да ја заташкаат реалноста сите овие години, колку што луѓето ги приметуваат трагите на небото.

На германската национална и најголема телевизија ZDF пуштена е во ударен термин емисија за chemtrails и додека многумина и понатаму не веруваат дека неозначените авиони кружат околу нашето небо и ја запрашуваат атмосферата со разни отрови, надвор од тоа отворено се зборува. За што станува збор. Имено траговите од chemtrails на небото секој ден се се повидливи, а притисокот на јавноста во стана преголем за молчење и измислици со кои се обидуваат да ја замаглат реалноста сите овие години, колку што луѓето ги приметуваат трагите.

loading...

Клопчето почна да се одмотува, а властите не се во можност да молчат па заклучија дека е подобро полека да излезат со фактите. Се разбира, во емисија не е кажана целата вистина туку половина од тоа, затоа што вистинската би предизвикала паника меѓу сеопфатната јавност. Ваквата полувистина ја умртвува јавноста и на целиот глас говори: „Го правиме тоа за тебе човеку, и за твојата иднина“.

Неверојатно но вистинито. Имено во јавноста е прикажана емисија за chemtrails во кој се признава нивното постоење. Навистина тие говорат за создавање на мрежа отрови околу планетата, но тврдат дека го спречуваат Сонцето да не грее премногу. Во прашање е глобално затоплување велат (што е уште една ноторна лага) па мораат да создадат преграда меѓу Сонцето и Земјата.

И така ги уверуваат луѓето дека chemtrailsi всушност се хумани, и доколку ги нема, Сонцете ќе не испржи. Неверојатно е да човек во тоа поверува. Германците во емисијата јавно признаа како постојат неозначен авиони кои носат и пуштаат сулфур кој наводно во авионите се спалува и под висока температура се претвора во сулфур диоксид.

Тие тврдат дека сулфур диоксидот спречува загревање односно го спречуваат Сонцето да ја загрее Земјата. Тие создаваат студен обрач околу земјата, ни исто така тврдат дека надвисните доста отровни честици на сулфур диоксидот немаат сила да паднат на Земјата.

Оттука се прашуваме како е можно да атмосферата ја шприцаме со сулфур диоксид кој е ужасно отровен? Имено Германците говорат како е неопходно да се одбраниме од Сонцето, да ги грее луѓето на планетата. Тие не му дозволуваат на Сонцето и светлината да дојдат на Земјата, туку со човечка рака се мешаат во природната клима. И тоа уште јавно го признаваат пред сите. Зошто молчеа со години? Зошто сеуште се прикрива целата вистина?

Не ја шприцаат атмосферата со отровен сулфур диоксид поради Сонцето, како што говорат, туку поради тајните планови и меѓународните договори потпишани од страна на тајните друштва кои имаат за задача да ја прилагодат и во целост променат планетата и човекот со вметнати ГМО суштества кој ќе бидат во можност да го променат човекот.

Отровите кои се пуштаат во атмосферата да паѓаат на нас луѓето, се алуминиум, вируси, и разни тешки метали чија задача е да го спржи се што е природно и да ја уништи земјат и да ја направи погодна за ГМО вештачки организми и да го испратат човекот во прерана смрт каков што го познаваме и да создадат нов зомбиран, вештачки, без да мисли и да размислува. Во свеста ќе им биде вграден чип и кои ќе бидат работна сила на оваа мртва планета која ќе биде на воља на бесните богати моќници, кој во реалноста се обични лудаци со желба за контрола и бескомпромисно владеење.

Запрашувањето ќе го преживеат најсилнит од човечката раса нешто што се нарекува еугеника во денешната доба. Ова не е теорија на завера, ова е реалносткоја ја признаваат многумина, а само ретките се осудуваат да ја видат, прифатат, и да се борат пртив неа. Поради што се плашиме од реалноста?

Вистината за chemitrils освен германската телевизија ја призна и шведската политичарка Парнила Хагберг, тогашната лидерка на партиите на Зелените уште минатата година. Тие долги белои млазови, облачни линии на синото небо, од необележаните авиони, не се обични млазови“, изјавила Хагберг и додала дека запрашувањето е заеднички потфат на американската истражувачка агенција (ЦИА) и американската безбедносна агеницја US National Security Agency (NSA)

Додала уште дека Шведската влада во својата земја, и на тој начин и другите влади во остатокот од светот ова го знаат и дека ја менуваат атмосферата преку намерата со запрашување со аеросол. „Во оваа опасна мешавина на аеросол се вклучени и разни хемиски компоненти, како што се вирусите, и вирусните фрагменти и металите како алуминиум и барја, за кои веќе е докажано дека ставаат во залихите на вода и длабоко во почвата и се делат низ светот.

Потоа зборува дека тоа им е претставено поради глобалното затоплување, но Хагберг и многу други јавно признаа дека глобалното затоплување е измислица, а вистинската цел е сеење отрови низ планетата.

Loading...
Next Post

Луѓето родени на овие датуми имаат посебна среќа

Луѓето родени на овие датуми имаат посебна среќа… Нумерологијата како концепт е блиску до оној на астрологијата и други паранауки од антиката. Може да се користи за “предвидување на иднината преку изготвување на предвидувања врз основа на бројките”. Во нумерологијата има теорија дека луѓето родени на 13-ти, 14-ти, 16-ти и […]