Хорскопски подзнаци! Што навистина кажуваат тие за нас! Рак во подзнак!

admin22

РАК – подзнак:

Променливи, чувствителни, и често се повлечени лица, кои имаат плодна имагинација, понекогаш се сентиментални, зборлести и полни со разбирање за другите, љубов кон домот и семејството, имаат многу добра меморија, особено за историските настани.

Достојни економски,постојано се плашат декане ќе е доволно тоа што ќе се постигне во животот, ниту ќе бидат финансиски безбедни. Стравот од потсмев и критики се дискретни, дипломатски и конвенционални прави. Емоции највеќе чувствуваат кај -романтични и невообичаени настани и авантури.

Loading...

Тие имаат ментална и медиумска тенденција, може добро да се концентрираат и може да се прилагодат во однос на сечија околина. Многу често се сврти кон желбите и потребите на другите луѓе. Ова е од витално значење темперамент. Владејачката планетата е на Месечината.

Физички изглед: не се многу високи, склони се кон дебелеење и се идентификуваат со тешка. Тие имаат тркалезно лице и полни образи, а понекогаш и рамна брада. Обично имаат мали, речиси детски нос. Нивните очи се со сива или светло сина боја. Широки се во рамената и имаат мали нозе и раце.

loading...

Ментални способности: тие сакаат работа со документи, промени и патувања, како и да се јавниот живот. Посесивни се и претпазливи и внимателни со пари. Во суштина тие се симпатични или со променливи лице.

Loading...
Next Post

Многу лош ден утре за два хороскопски знаци: Посебно внимавајте околу 9 часот утрото

Овен Добро би ви дошло денес по крајот на напорниот работен ден да се опуштите со читање на една добра книга. Личност од спротивниот пол со зелени очи цел ден ќе ви патува низ мислите, но не грижете се, и таа личност има чувства за вас. Бик Како што велат […]