Крајот на неделата сонце ќе ги огрее – на два хороскопски знаци пари ќе им зашушкаат низ раце

admin22

вен

Планетите може да донесат вложување на поголема енергија да ги задржите односите хармонични, или пак едноставно нервозни ситуации поради други луѓе. Се препорачува внимателност во сите контакти, бидејќи несакајќи ќе ги провоцирате другите на кавга, и посебно во деновите околу 8 и 9 април.

Лесно до пари, или поинаку кажано – парите ќе ги заработите на пријатен начин, со работа која ќе ви претставува задоволство да ја завршите. Нагласени се и обврски по дома.

Loading...

Јарец

Заработување или како да се дојде до поголема сума пари е вашиот интерес овој месец. На неколку наврати ќе добиете поголема или непланирана сума, можеби хонорар. Како и да е, некои трошоци, планирани или не, ќе ви однесат и добар дел од тие пари.

loading...

Во деновите околу 8 април ве очекуваат некакви дополнителни обврски со деца: од трошење пари до разрешување на некакви недоразбирања.

Loading...
Next Post

Никогаш не ја заборавил: Се оженил со друга, па на поранешната и испратил порака

„Таа ноќ кога клекнав на колена и ја побарав за жена, ти падна на истата и плачеше…“ На Фејсбук неодамна се појави порака која ќе ви го скрши срцето на еден млад дечко која многумина расплакала. Тој со пораката која ја испратил на својата прва љубов со која сепак не […]