МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП ЗА МАРТ: Овен, Бик и Близнаци

admin22

Овен

Постојат добри шанси нервната напнатост да се намали во март, но само во првото тромесечие. Веројатно ќе имате проблеми со домаќинството и проблеми со семејството или домот. На крајот на краиштата, веројатно ќе бидете сигурни дека во втората половина на март ќе дојдете до задоволителен пресврт на нештата.

Март ќе ви понуди неколку причини да ја направите вашата среќа повторно среќна, вклучително и во работата и финансиите, што би можеле да го дадат вашиот живот умот и многу различни позитивни ситуации што ќе ви го дадат она што го пропуштивте во февруари.

Loading...

Бик

Месецот март е предвиден да биде период на помирување. Избегнувајте бесмислени аргументи и скандали, научете да заборавате и простувате. Откако изговорените зборови не можат да се вратат, затоа внимавајте што ќе му кажете на партнерот. Распрснете ја маглата на недоразбирањата и одржувајте добри односи.

loading...

Март е совршено време да се обидете да се вклучите во тимска работа. Соработката со подредените и колегите ќе игра голема улога од почетокот на овој месец. Во однос на финансиите, бидете подготвени да ги задоволите непредвидените здравствени трошоци. Колку и да се обидете, заштедата овој месец може да биде предизвик.

Близнаци

Почетокот на март веројатно ќе биде одлично време за љубов. Можеби ќе можете да ги искажете желбите на срцето на вашата сакана личност на уникатен, уметнички начин. Оние што бараат сродна душа може да ја најдат.

Што се однесува до вашата работа, очекувајте вашите перформанси да се подобрат со секој изминат ден во март. Бидете во добра волја со вработените и со колегите, бидејќи тие можат да ви бидат исплатено великодушни. Силен финансиски месец ќе биде март за вас. Долгорочните инвестиции можат да бидат профитабилни сè додека формулирате здрава финансиска стратегија.

Loading...
Next Post

ОСЛОБОДЕТЕ СЕ ЗАСЕКОГАШ: Руски рецепт кој лекува Хемороиди за само неколку денови

Чешање, внатрешно чувство на притисок, болни отоци, чиреви осетливи нa допир и крварење се симптоми кои укажуваат на појава на оваа непријатна здравствена состојба. Неуредниот начин на живот без движење, неправилната исхрана со наследените склоности, бременоста и запекот предизвикуваат зголемен притисок на вените во ректумот, при тоа доаѓа до насобирање […]