МОЌНА Мајчина молитва: Овие зборови секоја мајка треба да ги знае за добро на своите деца

admin22

Со овие зборови треба да се молите за своите деца:

Господе, бессмртен, од кого излегува добро и благослов, целосно се молам за децата кои ми ги подари за јас да ги родам.

Чувај ги во својата милост и светост, за твоето име да биде славно и во нив.

Loading...

Дајте ми трпение и моќ, да ги научам моите деца да веруваат во вас и да ве сакаат онака како што треба. Вгради им во срцето страв за сите пороци кои постојат во овој свет, за да можат да одат по вистинскиот пат без грешки.

Вгради им чиста душа, мирољубливост, трпение.

loading...

Чувај ги од секаква клетва и зло. Благослови ги моите деца за да можат да напредуваат во овој свет да растат под ваша заштита.

Нека нивните ангели чувари секогаш бидат со нив и да ги чуваат од лошите духови.

Ако моите деца погрешат некогаш пред вас, ве молам не им вртете грб, бидете милостлив, бидејќи вие сте единствени кои ја чистата човековата душа од гревови.

Сочувај ги моите деца од гневови, зло, несреќи…

О, Господе, јас ви се молам наградете ме и мене со радост и веселба од моите деца. Годра и среќна со своите деца да можам да стојам пред вас и да кажам: “Еве ме Господе со децата кои ми ги даде, со нив заедно да го величиме вашето име- Амин”.

Loading...
Next Post

ИМАМ СИЛНА ИНТУИЦИЈА, ВЕЛИ ВНУКАТА НА БАБА ВАНЃА: Таа е позната пејачка

Имам силна интуиција и тоа многу ми помага бидејќи секогаш знам дали нешто ќе биде во ред или не-вели Даниела. Српската пејачка Даниела Враниќ може да се пофали дека е внука на најпознатата балканска гледачка баба Ванѓа. Таа е горда на својата прабаба и се сеќава на нивните средби во […]