Можеби ја имате: Оваа монета може да ви донесе 600 евра!

admin22

Доколку ја имате оваа монета, според српските медиуми, тогаш таа може да ви донесе многу пари. Постојат различни хоби кај луѓето, а еден од нив е собирање на пари.

Личностите кои собираат такви колекции, даваат повеќе пари за старите пари, колку што може да се забележи на онлајн продавници.

Посебно ја ценат монетата од две евра, според српските медиуми.

Не станува збор за обична монета од две евра. Станува збор за монета од 2007 година, а тој примерок е многу редок.

Тогаш во чест на покојната принцеза од Монако, Грејс Кели, биле изработени точно 20.0001 примерок.

Loading...

На задниот дел се наоѓа слика од профилот на принцезата, а пишува дека е изработена монетата во 2007 година. на предната страна се наоѓа картата на Европа.

Многу е посебна и колекционерите би одвоиле и до 600 евра за неа.

loading...
loading...
Loading...
Next Post

(ВИДЕО) Еве зошто прозорците во авионот се округли: Ви го спасува животот, а вие не сте знаеле

Можеби и не сте се запрашале, но зарем не би било убаво кога од авион би можеле да испратите погледн низ голем прозорец и да уживате во погледот. Веројатно би можеле, а некогаш одамна можеле да уживаат и во таков поглед, додека во 1953 година не се урнале два авиони […]