Најужасните свекрви докажано точно се оние кои се под ЗОДИЈАКОТ

admin22

Нетрпеливоста помеѓу снаата и свекрвата е позната на човештвото уште од памтивек. Напишани се шеги за неа, филмови се режирани и многу повеќе. Ако сè уште не ја познавате мајката на вашиот партнер, можеби е време да проверите дали тој или таа е помеѓу 3-те хороскопски знаци познати како вистински кошмар за младите семејства.

РАК

Мајка-свекрва Рак може да ве ослободи од рамнотежата поради вашата чувствителност. Таа генерално не е лоша личност, но постојано ќе ги „ракува рацете“, ќе се грижи и ќе плаче ужасно на семејните празници. Нејзината емотивна природа ќе предизвика таа да се јавува 24 пати на ден, ако нејзиното дете или полошо – нејзиниот син има некој проблем. Таа е исто така доста проклета, па ако не ја промашите главата на гневот на Канкер, ако заборавивте да ја повикате на 8 март.

loading...

ОВЕН

Оваа свекрва е како да излегувате од филм – оптоварување, контролирање и тврдоглавост. Може дури и докторот да ја скине својата диплома, бидејќи таа знае сè и нема особено туѓо мислење. Дури и кога нејзиниот сладок син ќе создаде семејство, таа нема да престане да ја контролира ситуацијата, освен ако не живеете премногу далеку од неа. Се разбира, вашето мислење нема да биде особено почитувано затоа што немате „искуство“ како нејзиното, па затоа подобро е да се откажете и бегате подалеку.

ДЕВИЦА

Девицата нема шанси со првите два знака дека ќе падне под прецизен хороскопски зодијак! Тој сака да бидете „пристојни“, да гледате на вашиот сопруг и ништо друго за што не интересирате. Домаќинка по природа, Богородица не разбира што жената може да бара од нејзиниот живот освен уредниот дом и среќните деца. Редовно ќе ви дава брза помош за тоа како подобро да го исчистите или готвите „омиленото колаче“ на нејзиниот син.

Loading...
Next Post

Новите истражувања откриваат како да си го продолжиме животот за 10 години

Нов тим на научници спроведе нова студија, која откри како е можно да си ги продолжиме нашите животи за најмалку 10 години. Резултатите од студијата беа објавени во британското медицинско списание „British medical journal“. Научниците од универзитетот Харвард и еден во Амстердам анализирале податоци од над 100 000 луѓе постари […]