Никогаш не ја заборавил: Се оженил со друга, па на поранешната и испратил порака

admin22

„Таа ноќ кога клекнав на колена и ја побарав за жена, ти падна на истата и плачеше…“

На Фејсбук неодамна се појави порака која ќе ви го скрши срцето на еден млад дечко која многумина расплакала. Тој со пораката која ја испратил на својата прва љубов со која сепак не останал заедно.

Судбината сакала да се ожени со друга, но тоа што го доживеал со поранешната девојка никогаш не го заборавил. И сега, кога е веќе оженет човек, на својата љубов од минатото и испрати порака која никого не остави рамнодушен.

Loading...

Прочитајте:

„Слушнав дека си плачела. Таа ноќ кога клекнав на колена и ја побарав за жена неа, ти си паднала и плачела. Си го извикувала моето име и си ме проколнувала. Денот кога си ме сретнала и денот кога ни се споија усните. Денот кога заминав, денот кога не сакаше да останам.

loading...

Слушнав дека си плачела. Таа ноќ кога го ставав прстенот на нејзината рака, ти си ја скршила својата од ѕидот. Слушнав дека си плачела.

Таа ноќ кога ја бакнав, ти си ги гризела своите усни. Таа ноќ кога ја фатив околу половината и таа ноќ кога ја прегрнав својата идна сопруга, ти си отишла и си ја прегрнала својата мајка.

Таа ноќ кога легнав покрај неа, ти си го гушнала јастукот и ланчето кое ти го дадов да го чуваш. Таа ноќ додека таа ми лежеше на градите, ти ја пееше песната на Дино Мерлин: „Smijehom strah pokrijem uvijek..“ , а не знаеш дека јас во себе пеам „ ti budi daleko, ti samo budi daleko…zelena rijeko davnih momackih snova.“

Loading...
Next Post

Еден хороскопски знак да внимава на здравјето: Дневен хороскоп за оваа среда 07.04.21

ОВЕН Работа: Очекувајте генерално поволен ден. Ако работата ви е врзана со продажба, ќе имате голем успех. Љубов: Можно е да не приметувате личност која пробува на суптилен начин да ви ги покаже чувствата. Здравје: Чувајте се од хронични проблеми. БИК Работа: Може да очекувате ден во кој ќе имате […]