НОВА ШАНСА: На овој хороскопски знак до крај на годината ќе му се врати љубовта од минатото

admin3

Дали навистина сè уште имате емоции кон неа… Затоа што ако одговорот е да, тогаш навистина имате причина да бидете среќни и да уживате во работите и ситуациите што следат по вас.

Риби кои неодамна раскинале врска тешко дека ќе доживеат помирување со таа личност … И ако тоа се случи, тогаш тоа мора да дојде на ваша иницијатива и без друга причина. Затоа што другата личност нема намера повторно да ве повика и да се обиде да го направи првиот чекор.

Значи, ако сте еден од членовите на овој знак кој неодамна повторно станавте слободни, знајте дека зависи од вас дали ќе се борите за таа љубов.

Меѓутоа, кога станува збор за луѓе родени во овој знак, кои одамна раскинуваат една врска, па дури и брак…. И кои сè уште ја сакаат личноста со која биле, иако таа е дел од минатото, знајте дека ова е период кога многу може да се променат.

Не можеме да кажеме дека тој ќе се обиде веднаш да ве освои и да ве врати, но полека ќе ве извести што сака. Ова ќе ви овозможи многу време да размислите што сакате и дали ќе и ’дадете уште еден пристап до срцето. И уште една можност да ви докаже дека таа се грижи, односно да жали што ќе ве изгуби за прв пат.

Loading...

Нема сомнение дека таа сè уште има силни емоции кон вас…. Но, сè зависи од вас. Затоа што ако се грижите барем малку за неа, тогаш не пропуштајте ја шансата … Шансата што ви се нуди и што ќе ви донесе насмевка.

Секако овој пат треба да бидете повнимателни и мудри…. Дека и двајцата треба да разберете каде сте згрешиле и зошто всушност се случил вашиот раскин.Тоа е единствениот начин да успеете овој пат.

loading...
loading...
Loading...
Next Post

Овој хороскопски знак ќе ви даде ДУША, го повредиш ли-ќе ти покаже заби

Не е лесно да имате стрелец во вашиот живот. Не е лесно да се разбере и не е лесно да се дојде до него. Бидејќи личност родена во овој знак е некој што не дозволува никого да влезе во неговиот живот толку лесно. Едноставно, тој е знак кој повеќе би […]