Овие 4 хороскопски знаци имаат исцелителни моќи: Со само еден допир, тие можат да ни ја одземат болката

admin22

Некои луѓе се раѓаат со исцелителни моќи. Со само еден допир, тие можат да ни ја одземат болката што не мачи и да нè натераат да се чувствуваме подобро.

Според истражувањето на астролозите, луѓето родени под овие 4 хороскопски знаци, за кои ќе ви кажеме за денес, имаат енергија што може да ве излечи.

Тие се родени со овој подарок. Тие веројатно не ни обрнуваат внимание на тоа како влијаат врз другите. Но, со правилен пристап, тие можат да ги развијат своите способности и да ги користат за да направат добро на некој кој има потреба од тоа.

Тие се:

Овен

Loading...

Тие честопати се нарекуваат волшебници и вештерки. Имаат огромен проток на енергија во нивните вени. И зависат само од нив каде ќе го насочат. Ако не се свесни за нивните јаки страни, тие можат да погледнат нечија слика без да сакаат да му предизвикаат проблеми на лицето запечатено на тоа.

Нивната енергија е толку силна што ако сакаат здравје на роднина или пријател, кој е оддалечен стотици километри, само гледајќи слика од него, тие можат да ја споделат својата сила и да го забрзаат неговото закрепнување.

loading...

Лековитите сили на Овенот се скриени токму во нивните очи. Со очите, можат и да олечат и да проколнат.

Добро е да се знае, драги Овени, дека ако ја користите својата моќ за лоши работи, мора да имате на ум дека еден ден сè ќе се врати, и тоа во преголема мера!

Јарец

Овој знак е најтежок за магично влијание. И никој не може да го проколне. Од друга страна, Јарецот е обдарен со лековити сили. И целата моќна енергија е концентрирана во неговите раце.

Понекогаш тој самиот не ги сфаќа работите сериозно и сè смета за чиста случајност. Многу пати е докажано дека Јарците можат да ја ублажат болката со рацете, да го подобрат расположението, па дури и да ја ослободат депресијата.

Тие лекуваат со допирање на нивните раце. Ако некој близок се разболи, Јарецот едноставно ќе го погали по главата, ќе го прегрне и болката ќе исчезне.

Водолија

Тие се заинтересирани за новото и необичното. Водолија многу ретко го препознава нивниот подарок. Тие можат да прочитаат стотици книги и сами да бараат необични работи без да пронајдат ништо. И нивната сила лежи на површината.

Нивната моќ да ги убеди понекогаш е во состојба да направи чуда. Во еден или друг степен, сите претставници на овој знак имаат таков подарок. Единственото прашање е – дали можат да го користат?

Кога Водолија зборува искрено, неговиот соговорник се смирува. Претставниците на овој хороскопски знак можат лесно да инспирираат надеж, да се смират, да ја зголемат самодовербата на една личност и да ги наместат неговите мисли на вистинската фреквенција.

Зборовите што излегуваат од нивните усти се еден вид заговор за успех и среќа. Тие работат магично и понекогаш ги менуваат работите целосно. Сепак, сето ова функционира кога зборовите доаѓаат од неговото срце.

Риби

Тие имаат силна и необична енергија која е концентрирана во нивните раце.

Со тоа, тие можат да ги „наполнат“ сите со многу позитивна енергија, што некако може да влијае на благосостојбата на една личност: да ја отстрани главоболката, да го намали влијанието на стресните ситуации на телото …

И сето тоа е направено од рацете на Рибите, кои имаат неверојатна и магична моќ.

loading...
Loading...
Next Post

ГОЛЕМ СИ ГОСПОДИ:Молитва на болен за негово исцеление!

Господи, Боже мој, повикав кон Тебе и Ти ме исцели (Пс. 29:30) Господи, Исусе Христе, Спасителу наш! Од љубов кон луѓето Ти слезе на земјата за да ги спасиш оние што загинуваат. Ти, со милостивата Твоја рака, ги исцели болестите и немоќите на оние, кои ја побараа Твојата божествена помош, […]