Овие осум знаци ќе ви кажат дека некој фрлил клетва на вас

admin22

Многумина се уверени дека се проколнети, а за жал многу од нив и се во право. Ако ги забележите овие осум знаци, коисе најчести, показатели, значи и вие сте проколнати.

Нагло губење на енергијата: Ако некогаш степукале од сила, сте биле преполни со живот и енергија, а одеднаш сте потонале и веќе немате воља за ништо, тоа може да биде еден од знаците дека ви е фрлена клетва

Финансиска загуба: Доколку ненадејно претрпите големи финансиски загуби, ако сте изгубиле многу пари во некои влоувања или одеднаш од стабилна ситуација сте влегле во безизлезна.

Loading...

Зачестени проблеми во љубовта: Некогаш сте биле во стабилна љубовна врска, но во последно време љубовниот ѝивот ви е мизерен, не можете да задржите партнер, сте доживеале развод, немате веќе волја за секс.

Кошмари: Одеднаш почнувате а сонувате кошмари. Соништата се убедливи и многу ве оптоваруваат. Сонувате смрт, змии, скорпиони, пад од висина.

loading...

Црни знамиња: Доколку ви исчезнеомилено парче накит или необјасниво се искине, тоа може да биде знак дека сте проколнати.

Баксуз: Ова е нешто што многумина го доживуваат субјективно, но ако сте навистина во голема црна серија и сѐ се врти против вас, тоа е тоа.

Необјаснива болка: Ако почесто од нормално почнете да чувствувате болка во телото која не можете да си ја објасните, особено во долниот дел на грбот, стомакот, па дури и нозете, а лекарите не можат да откријат која е прчината.

Проблеми со спиењето: Одеднаш почнувате да се будите навечер, долго не моежет е да заспиете, се потите во текот на сонот, а порано не ви се случувало ова.

Ако препознаете само четири од овие знаци, не е страшно, но ако ги препознаете сите осум, веднаш на бајачка.

Секако, ако верувате во клетви

Loading...
Next Post

Ана нашла 72.000 евра на депонија, но не ни сонувала што ќе ја снајде кога ќе ги врати

Самохрана мајка која работи на депонија, една жена меѓу многу мажи, младата Ана Круз (23) нашла чекови во вредност од 72.000 евра. Биле испишани на име на болница во Сао Паоло. Ана не се двоумела и во истиот миг исконтактирала со болницата и ги вратила парите. Ана сметала дека не […]