Овој хороскопски знак ќе ви даде ДУША, го повредиш ли-ќе ти покаже заби

admin3

Не е лесно да имате стрелец во вашиот живот.

Не е лесно да се разбере и не е лесно да се дојде до него. Бидејќи личност родена во овој знак е некој што не дозволува никого да влезе во неговиот живот толку лесно.

Едноставно, тој е знак кој повеќе би сакал да има еден пријател од сто лажни и со сигурност може да се каже дека тој не е премногу дружеубив човек.

Ретко ќе видите некоја личност родена во овој знак некаде каде има гласна музика и каде има многу луѓе затоа што тој некако се чувствува најдобро во тишината… Опкружен со вистински пријател кој знае дека никогаш нема да му сврти грб.

Стрелец е некој кој знае да ги почитува луѓето околу него, но тој нема да сака никого исто како него. За да може некој да ја има честа да биде сакан од стрелец, тој прво мора да му докаже дека е човек од неговиот збор, затоа што стрелец не толерира кукавици и слабици, а особено не оние што ја градат својата среќа на солзи на другите луѓе.

Loading...

Мора да кажеме дека тој може да постигне се што замислил во животот . Кога нешто ќе биде прифатено, тој едноставно ќе донесе нешто до совршенство и нема проблем што не може да го реши. Едноставно нема збор за него невозможен, ниту ќе има.

Тој е човек кој пред сè има добра душа. Ако знае дека на некому му е потребна помош, ќе најде доволно време и начини да и помогне ако може на кој било начин. Ако сфати дека сè уште не може да смени ништо, тогаш барем никогаш нема да му пречи на никого. Тој е омилен меѓу неговите пријатели затоа што тој знае како да се справи и да го реши секој проблем без разлика колку може да изгледа нерешлив. Ова е една од неговите најголеми доблести, затоа што тој едноставно може да направи што сака.

loading...

Никогаш нема да повреди никого ниту ќе повреди никого, верува дека постои карма.

Но, ако некој го погоди, ако почне да прави будала од него или едноставно да повреди луѓе што еден стрелец ги сака… Тогаш не постои пречка и нема личност која може да го спречи да ги заштитува оние за кои се грижи.

Блажени се оние што имаат еден стрелец како пријател… Но, никој на светот не треба да го сака како непријател. Тогаш тој едноставно ќе ви докаже како е кога некој ќе го налути. Тој ќе ви го покаже другото лице и ќе ве натера да се каете што воопшто го вознемирувате.

Ако му дадете добро, тој ќе ви даде сто пати подобро, ако го измамиш, тој ќе ви даде сто пати полошо. Не зависи од него, зависи од вас.

loading...
Loading...
Next Post

ВАЖНИ СЛУЧУВАЊА ВО ЉУБОВТА наскоро за овие хороскопски знаци-среќа во најава

Судбината е посилна од сè, дури и самите ние, и она што таа го намени за нас едноставно мора да се случи. Тоа беше судбината што имаше за цел нешто многу важно за членовите на знакот на Рак и Лав. И току нив ги чекаат важни настани од областа на […]