Подалеку од овие хороскопски знаци! Нивното срце е како мраз и не можат да сакаат!

admin3

Кој не сонува за голема и чиста љубов? Чудно како што звучи, има такви за кои љубовта и бракот не се најважната работа на светот!

И ова не значи дека во принцип овие луѓе не се во можност да сакаат и не сакаат да ја најдат својата втора половина. Тие едноставно не знаат како да ги искажат своите чувства и емоции.

Астролозите велат дека има три хороскопски знаци кои имаат мраз срце. Тие се толку студени што понекогаш се чини дека немаат чувства!

Loading...

Зошто се случува ова и кои се овие хороскопски знаци? Ќе ви дадеме одговор во овој текст.

Близнаци

loading...

Тешко е да се поверува, но Близнаците имаат многу ладно срце. Претставниците на овој хороскопски знак зборуваат многу за љубовта, знаат да бидат романтични, но не дозволуваат никој да влезе во нивното срце.

Тие се многу себични, тие се грижат само за себе … За каква љубов можеме да зборуваме овде?

Според астролозите, Близнаците се најневерниот сопружник, бидејќи претставниците на овој хороскопски знак многу често ги лажат нивните половини. Тие се крајно исплашени од преземање на каква било одговорност, затоа ретко се мажат и имаат деца.

Нивната страст пламнува многу брзо и згаснува исто толку брзо.

Јарец

Сите проблеми со Јарецот потекнуваат од нивниот работен однос. Претставниците на овој хороскопски знак немаат ниту време, ниту енергија да основаат свое семејство, па дури и само да одат на романтична средба.

Јареците се целосно нурнати во своите дела и мисли, а понекогаш дури забораваат дека некој близок до нив ги сака. Тие толку многу заборавија на оваа средба што дури и ако сакаат некој, нема да преземат никакви чекори за да се доближат до него.

Според астролозите, Јарецот е типичен енергетски вампир. Затоа, не се мешајте со овој хороскопски знак ако немате причина.

Водолија

Водолиите премногу ја сакаат и ја ценат својата слобода. Тие не толерираат никаква рамка и ограничувања во една врска, и затоа често преферираат врски без обврски.

Претставниците на овој хороскопски знак навистина можат да сакаат. Слушаат и даваат совети, му помагаат на својот избраник. Но, ако одеднаш нивниот партнер некако им даде причина за сомнеж, нема да има милост!

Претставниците на овој хороскопски знак не толерираат лош став.

Водолија може да изгуби интерес за својот партнер многу брзо, така што неговата љубов мора постојано да се загрева.

Loading...
Next Post

Во реалниот живот на Фикрет му е жена, во Истанбулската невеста ќе му стане швалерка

Не мора ни да зборуваме за гледаноста на турската серија Истанбулската невеста. Таа не само што ја освои турската, туку и нашата публика, која секој ден чека  нова епизода од популарната серија. Ние се запознавме со актерите и темата на самата серија, но што е со нивните животи? Сите ние […]