ПРОБАЈТЕ ГО! Едноставен и лесен тест кој покажува дека сте под влијание на МАГИЈА!

admin22

Денес ќе ви го покажеме наједноставниот трик што ќе ги исчисти негативните енергии на вашиот дом и ќе одржува хармонија во вашето семејство. Нашите домови се простор на хармонија каде се среќаваат многу енергии – нашите чувства, мисли и емоции испуштаат одреден вид на енергија, но привлекуваат и други енергии.

Членовите на семејството, соседите или посетителите на нашите домови можат да донесат негативни енергии што можат да влијаат врз нашата благосостојба.

Откако ќе влезат во нашиот дом, негативните енергии влијаат врз целиот наш живот.

Тие можат да предизвикаат да се менува нашиот буџет, да се прекинат врските помеѓу членовите на семејството и да се наруши хармонијата во нашиот дом. Како резултат на ова, ќе се чувствувате немирни, вознемирени и скршени, без волја да живеете. Сепак, симптомите може да не се забележат прерано, па затоа е важно да знаете како да ја пронајдете негативната енергија во вашиот дом.

Пред да започнете, важно е да ја знаете причината за дисхармонијата – понекогаш дури и негативните енергии не се виновници.

Loading...

Меѓутоа, ако не можете да го пронајдете главниот проблем, обидете се со овој трик да пронајдете лоши вибрации:

Треба да користите проѕирна стаклена чашка што не е оштетена или да има не него некои испечатени графити. Но, не заборавајте повторно да ја користите истата чаша.

loading...

Еве што треба да направите:

– Прво правило за сите, треба да земете чиста чаша или стаклена тегла.
– Потоа додадете морска сол, но проверете дали таа покрива 1/3 од стаклото.
– Потоа користете висококвалитетен јаболков оцет или бел оцет за да пополните 2/3 од стаклото.
– Потоа додадете малку чиста вода и ставете ја во просторија каде сметате дека има негативни вибрации и енергија.
– Оставете го да седи најмалку 24 часа. Но, проверете дали никој не го придвижува.

Ако тоа е само начинот на кој го оставивте, нема негативни енергии во оваа просторија. Можете да го пробате истото во друга просторија и да видите што ќе се случува. Ако на стаклото има дамки и очигледно не е на местото каде што сте го оставиле, ова е резултат на енергетски проблеми.

Во овој случај, повторете ја постапката повторно со нова чаша додека не видите дека е чиста и на место.

loading...
Loading...
Next Post

ДОЗНАЈТЕ ПРВИ: Неверојатен пресврт носи последната епизода од „Истанбулската невеста“

Во големото финале на сезоната, гледачите ќе дознаат каков потег ќе направи Џан за болката на загубата на Бегума и разделбата на Дилара и Фарук. Последната епизода од сезонската огромно популарна серија „Истанбулска невеста“ ќе донесе неверојатен пресврт. Во напнатата приказна за љубовта во стариот конак кој крие мноштво тајни, […]