Ризвановиќ за Апасиев: Не знам кој нормален соговорник сега би седнал со него на дебата

admin22

ПР на Апасиев беше добар досега, повторно успеа да го сврти вниманието, но згреши, премногу го спушти сопственото ниво на комуникација.

Значи не зборуваме за фамозното кршење на политичката коректност за која екстремните десничари и левичари тврдат дека е наметната од неолибералите, што е ноторна глупост, се разбира.

Сега имаме појава на обична вулгаризација на комуникацијата, невидена досега од претседател на партија или пратеник.

Гледам го споредуваат Аспасиев со Амди Бајрам, но со овој пост тој отиде под Амди Бајрам, едноставно не знам кој нормален соговорник сега би седнал со него на дебата.

ФБ статус на Сеад Ризвановиќ

Loading...

loading...
Loading...
Next Post

Експертите објаснија зошто жените повеќе заболуваат од рак од мажите

Научници од Велика Британија откриле дека жените добиваат карцином многу почесто од мажите. Според нив, бројот на случаи кај посилниот пол е шест пати помал и една од причините за тоа може да биде дебелината, според Cancer Research UK. Според статистичките податоци, нездравиот начин на живот често доведува до карцином, […]