Што можевме да научивме од неделите поминати во изолација

admin22

Неколку кратки наравоученија од неделите поминати во изолација.

Кина победи во Третата Светска Војна без да испука ни еден проектил.

Европјаните не се толку образовани како што се чинеа.

Loading...

Богатите знаат да бидат помалку имуни од сиромашните.

Нема поп, свештеник или оџа, кој ќе ја спаси планетава.

loading...

Здрвствените професионалци се побитни од фудбалските професионалци.

Нафтата е безвредна во свет кој не троши.

Животните во кафез се чувствуваат онака како што ние се чувствуваме во карантин.

Планетата брзо се регенерира без човечко мешање.

Многу луѓе можат најнормално да работат од дома.

Секој може да преживее без џанк фуд.

Да се одржува пристојна хигиена не е до толку тешко.

И мажите можат да готват.

Медиумите се полни со глупоштини.

Актерите се забавувачи, не се херои.

Животот е толку кревок.

Loading...
Next Post

Филипче и одговори на мајката со бебето за обвинувањата: Енергично демантирам, лично јас бев вклучен

Денес на социјалните мрежи доста коментиран беше случајот со мајката со малото бебе од Инфективна клиника кој изнесене низа обвинувања: „Кого лажете за добра комуникација, доктор и пациент? Да лежиш 15 дена на Инфективна клиника и еден доктор да не ти каже резултати, ни зошто примаш терапија ни зошто те […]