Твојот Исус: „Јас сум со тебе во секоја неволја“

admin22

„Овие се денови во вашиот живот кога треба да сфатите дека одредени работи веќе не се во ваша контрола: вашите најблиски, она што го поседувате, околностите … За да го направите ова, мора да почивате во Моето присуство каде сте завршиле.

Одвојте време и уживајте во светлината на мојата љубов. Знајте дека сте безбедни, дури и среде овие катаклизмични и трагични промени.

Гледајте го ова: Никаде не сме безбедни, освен во рацете на Бога

Оној што никогаш не те остава е ист Оној што не се менува: Јас сум ист вчера, денес и засекогаш ќе бидам ист.

И како што ги давате вашите околности, стравови и грижи сè повеќе и повеќе во Мои раце, запомнете дека никогаш не ја пуштам твојата рака од мојата И тука лежи вашата безбедност, која никој и ниту една околност не може да ви ја одземе! “

Loading...

Твојот Исус

loading...
Loading...
Next Post

КРИВИЧНО ЌЕ ОДГОВАРАТЕ: Ако се групирате повеќе од пет лица и не држење на растојание од два метри

Со цел поголемо почитување на мерките и намалување на потребата од воведување нови рестрикции, на оваа седница Владата го задолжи Министерството за правда да подготви и за наредната седница на Владата да достави уредба со законска сила во која правно ќе се нормира начинот и изрекувањето на мандатни казни. Од […]