(ВИДЕО) Путин доби понуда за брак: Го тресе светот, ама нема храброст да се ожени по вторпат

admin22

При посетата на Иваново рускиот претседател Владимир Путин се сретнал со граѓаните, а една девојка извикала кон него: „Ожени се со мене“.

Тој се насмевнал и кратко разговарал со девојката.

Иако во Русија е табу тема да се зборува за приватниот живот на Путин.

Сепак од пред неколку години се појавија на почетокот шпекулации, а потоа и потврди од Кремљ дека тој се развел од неговата сопруга Људмила Путин, со која се во брак од 1983 година.

loading...
Loading...
Next Post

ПРАВИТЕ ГОЛЕМ ГРЕВ: Ако ја фрлите бројаницата, која веќе не ја носите

Едно од духовните обележја на секој Христијанин е бројаницата. Таа е многу повеќе од обично парче накит, таа е молитва и тоа од најсилните и најстарите, а ако ви се скине никако не смеете да помислите да ја фрлите. Една од најчестите дилеми е зошто се носи на лева рака, […]