(ВИДЕО) СТРАШНО: Во Хонг Конг се сечат столбовите на 5G антените

admin22

Писмо од читател:

Само сакам да ве информирам дека и покрај стотиците, да не ги кажам илјадниците написи на светски познатите НАУЧНИЦИ за штетата на 5G технологијата на 03/14/2020. владејачката партија со употреба на паника без никој да разбере тивко, ја изгласа и ја гласаше изградбата и одржувањето на мрежата 5G, за што нема да бара дозвола и нема да се регулира во земјите!

Забранети се протести!

Совршени, НЕ.

ВИДЕО:

Loading...

Извор

loading...
Loading...
Next Post

Д-р Стефанова: Накратко, кои се благите симптоми на КОВИД 19?

Поради бројните прашања за благите симптоми Др. Стефанова одвои време да ви ги одговори. Еве кои се тие благи симптоми и како да ги препознаете. Благите симптоми се слични на грип, имено треска, течење на носот, кашлица, но тие не одат во респираторна слабост. Тие се непријатни, но акутниот период […]