(ВИДЕО) Влезе во џамија се молеше и на крај ги украде парите

admin22

На снимката се гледа како арамијата влегува во џамијата, се моли а потоа ги краде добротворните прилози.

Тој најпрво добро го разгледува местото, а потоа се впушти во акција. Најпрвин излегува надвор, а потоа кога се уверил дека нема никој се враќа и краде.

Локалните медиуми известуваат дека ова не е прв случај на крадење на добротворните прилози од истата џамија.

loading...
Loading...
Next Post

БОЖЈО ЧУДО: Карциномот започнал да му се повлекува додека поправал црква

Човек од Минесота чекал чудо, а тоа се појавило во најчуден момент – додека тој поправал напуштена и речиси срушена црква. Имено, на Грег Томас пред 3 години му бил дијагностициран карцином во четврти стадиум, а болеста се проширила на главата и на вратот. „Кога открив дека болувам од рак, […]