ВИДЕО-Жан Митрев: Подобро носете шал, отколку заштитна маска

admin22

Академик доктор Жан Митрев преку видео обраќање дава неколку препораки за тоа како луѓето да се заштитат од опасниот коронавирус.

Според него, многу подобро е ако луѓето замотаат топол шал околу лицето, отколку да носат хируршки маски врз устата и врз носот.

Тој исто така додава дека редовната инхалација може значително да помогне во спречувањето на ширењето на Ковид-19.

loading...
Loading...
Next Post

Драгана со емотивен статус: Се ова го пишувам за да ви доловам дека како Цаца има уште многу такви докторки

Сега во Декември, се разбудив со 39 со 5 температура, немав никој дома, се распаѓав, се уплашив, фатив такси и директно на инфективно. Некаде во 8 и 30 наутро, бев таму, едвај се довлечкав, и велам многу ми е лошо, сама сум на сестрата, ми вели не можам да те […]