Вреди да се прочита: Поранешната прос**тутка открива како жените ги охрабруваат своите мажи да изневеруваат

admin22

Во многу случаи, мажите се охрабруваат да изневеруваат долго пред тие навистина да го сторат тоа. Такво откритие направи поранешна вработена во елитните служби за придружба.

Ви предлагаме да дознаете повеќе детали за неверството.

Постојат 3 работи што жените ги прават кога се љубоморни и се плашат да не ги изневерат. И ова само ги оттурнува мажите од нив, убедена е поранешната проститутка. Иако сите овие методи се многу едноставни, тие се многу ефикасни во помагањето да го изгубите сопругот.

Вие почнувате да барате многу повеќе од него во комуникацијата (и престанувате да простувате грешки).

Може да имате чести напади на љубомора и да почувствувате дека ја губите контролата над ситуацијата затоа што вашиот сопруг не комуницира со вас онака како што очекувате.

Loading...

Понекогаш секој може да изгледа невнимателно, апстрактно или грубо и жената може да го смета ова за знак дека повеќе не изгледа интересно во очите на саканата личност. Водени од вашата внатрешна параноја, ова може брзо да прерасне во состојба на „Веројатно тој крие нешто од мене“, што пак прави да се чувствувате несигурни и сомнителни на предавство.

Овие чувства се акумулираат во длабочините на вашата душа и со текот на времето може да избијат кога сте особено вознемирени за нешто. И тогаш ќе викате или ќе кажете премногу.

loading...

Забележете дека повеќето мажи страдаат од „вид на тунел“ додека седат на компјутер, гледаат телевизија или читаат. Тие не можат да направат неколку работи одеднаш – на пример, прочитајте и одговорете на вашите прашања.

Ова воопшто не се случува затоа што тие се мрзливи или себични. Само што нивниот мозок прво е „зашиен“ на одреден начин. Значи, кога зборувате со нив, ако тие се зафатени со нешто друго, навистина може да изгледа како да разговарате со телефонска секретарка.

Затоа, пред да започнете разговор, не заборавајте да го привлечете неговото неподелено внимание. Едноставно треба да кажете: „Душо, може ли да ти го одвлечам вниманието неколку минути?“ Тоа е сè.

Ако сакате да разговарате со него на телефон, прашајте на почетокот на разговорот дали има време да разговара сега. Не претпоставувајте дека ако го земе телефонот, тој автоматски има слободно време за еден час разговор.

Многу мажи, дури и ако се лудо зафатени, сепак ќе земат телефон затоа што гледаат дека вие сте тие што повикуваат. Другите прифаќаат повици од вас во која било ситуација, едноставно затоа што не сакаат да слушаат прекори ако не се јават.

Затоа, не почнувајте да го преплавувате со тони информации веднаш штом ќе ги соберете. Дајте му време за да може барем да ви каже дали има шанса да разговара сега.

Банирајте ја самодоверба.

Почесто отколку не, љубомората може да доведе до двојни аршини во комуникацијата. Мажите постојано ми се жалеа дека нивните жени се подготвени да комуницираат со нив на која било тема, но кога станува збор за сексуални желби, жените брзо го завршуваат разговорот.

И тие го објаснија ова со фактот дека тоа е срамно, вулгарно и сл.

Ако ве замоли да се облечете во службен костум за предигра или да шетате низ куќата во егзотична долна облека, може да одлучите дека тој ве облекува на тој начин затоа што мисли на нешто друго. Всушност, во повеќето случаи тоа не е случај.

Ако тој се чувствува толку пријатно со вас што има храброст да побара нешто посебно на интимен начин, тогаш вие правите сè како што треба!

И, ако ја поддржувате неговата фантазија (се разбира, треба да ви биде и пријатно), ќе добиете негово неделиво внимание, доверба и сексуална енергија.

Па, ако наместо тоа започнете да му правите сцени на љубомора, тоа е само штета на вашата врска.

Вие го слушате, но не го слушате.

За добра комуникација, прво мора да научите да слушате нели? Многу мажи велат дека нивните жени воопшто не знаат да слушаат.

И, кога го слушате, но не го слушате вашиот сопруг, тогаш најчесто давате негативна конотација на неутрални информации слушнати од него. Или целосно го свртувате неговото значење.

Еден начин да ја подобрите комуникацијата и довербата е отворено да признаете дека понекогаш сте љубоморни без да го обвинувате. Ова признание ќе помогне да се неутрализира ситуацијата, па дури и, можеби, ќе се смеете малку.

После овој разговор, ќе ви биде многу полесно да разговарате со него, вклучително и споделување на она што го возбудува и што сака сексуално.

loading...
Loading...
Next Post

Следува година на пресврти: Само овие 5 знаци во 2021 година ќе имаат голема среќа

За многу од претставниците на зодијакот, 2020 година беше навистина тешка. Но, добрата работа е што од почетокот на новите 365 дена постепено ќе започнете да оставате сè лошо во минатото. Многумина од вас ќе најдат среќа, ќе почувствуваат дека судбината е на нивна страна и ќе можат да ги […]