Ако вашата девојка направи нешто од ова, по ВОДЕЊЕТО ЉУБОВ тогаш не сте баш нешто во КРЕВЕТ!

admin22

За мажите е многу важно да ја задоволат жена.

И, се разбира, она што секогаш ќе ги интересира е дали успеале во тоа.

За да се реши оваа мистерија, постојат јасни знаци кои ќе ви покажат „колку е часот“.

Иако секоја жена е посебна, сепак има работи што секој ќе ги направи ако сексот беше лош.

Воздишка

Кога жената воздивнува многу за време на сексот, знајте дека работите одат во погрешна насока. Знајте дека тогаш во главата и се случува цело торнадо од мисли, па затоа е подобро да ја завршите сесијата отколку да потонете во нејзиниот сопствен дебакл.

Мастурбација

Ако таа се фрли на работата, ова е јасен сигнал за вас дека не сте се покажале во најдобро светло.

Разговор

Кога, по сексот, таа започнува да зборува, тоа е знак дека не е уморна и дека е здодевна до смрт.

Долг престој во бањата

Ако остане „надреално“ во бањата и долго се истушира, верувајте ми, таа не ве сака пред нејзините очи и можно е да размислите за тоа.

Класична „шут карта“

Под изговор дека утре треба да стане рано или дека има неизвршени должности, таа ве известува каде е вратата. Оваа техника е позната ѝ кај двата пола.

Loading...
Next Post

ГОЛЕМО АРХЕОЛОШКО ОТКРИТИЕ: Пронајдено е местото каде Јован Крстител бил осуден на смрт

Библиската приказна раскажува како Ирод Антипа сакал да се ожени со Иродијада, поранешна сопруга на неговиот брат Филип, против кого Јован Крстител се спротивставил. Станува збор за месноста Махерон на денешен Јордан, каде што, според археологот, имало подиум на кој Саломе го замолила кралот Ирод Антипа за главата на Исусовиот […]