БОГАТСТВО ЗА ОВИЕ ХОРОСКОПСКИ ЗНАЦИ ДО 3 ОКТОМВРИ! Парите доаѓаат – проверете дали ќе се збогатите

admin22
loading...

Астролозите се согласуваат дека периодот од 27 септември до 3 октомври е одличен за пари за одредени знаци.


Проверете дали сте меѓу нив

Лав


Оние кои се занимаваат со градежништво, архитектура и недвижен имот ќе бидат најсреќни со пари. Ако активностите на Лавовите се поврзани со недвижен имот и градежништво, среќата е на нивна страна.

Сите други треба да бидат крајно внимателни. Сепак, внимавајте да не повторите некои грешки од минатото.


Претставниците на овој знак ќе ја видат работата на карма во акција. Сега ставот е многу важен, затоа астролозите ве советуваат да размислите позитивно за парите и тие ќе дојдат во вашиот живот.

Вага


Вагите имаат многу продуктивна недела во финансиите. Треба да научат да ги препознаваат знаците на судбината, бидејќи Универзумот ќе се обиде да ги предупреди за нешто важно.


Ова е нивно време, можност да снимаат со нова идеја, да започнат нова работа или да најдат нова работа со поповолни услови.

ЌЕ затворат некои врати, а други ќе отворат. Тие очекуваат да ги подобрат своите финансии, но треба да внимаваат кому им веруваат и на кои луѓе им ги презентираат своите идеи, пишува Сенса

Јарец

Јарците треба да посветат посебно внимание. Брз раст е можен во втората половина од неделата. Среќата е на страната на Јарецот, затоа не пропуштајте ја можноста, туку дејствувајте одлучно и храбро.


Ова е совршено време за креативна професија. Оние кои се занимаваат со креативни работни места и уметност ќе имаат најголем успех. Одлично време е до 3 октомври да се размножи изобилството.

Loading...
Next Post

СЕ ВО МОЈОТ ЖИВОТ ИМ ДАДОВ НА ДЕЦАТА, СЕГА ЕДВАЈ ПРЕЖИВУВАМ: Еве како ми враќаат денес!

Не успеав ли да ги воспитам моите деца правилно? Каков однос имате со вашите родители? Дали им помагате и колку? Почнавме да размислуваме за ова прашање откако најдовме поразителна исповед на пензионерка, мајка на две деца во добра финансиска состојба … „Имам возрасен син и ќерка. Јас и мојот сопруг […]