БРИТАНСКИ АСТРОЛОГ ОТКРИВА КОГА ЌЕ Е КРАЈОТ НА КОВИД-19: Неговото предвидување е зачудувачко!

admin22
loading...

Секој што внимателно ги следи годишните и месечните хороскопи, го знае името на Бернард Фикалтер.

Предвидувањата за влијателен британски астролог ги чекаат дури и оние кои биле крајно скептични во хороскопите во текот на целиот живот. Тој навистина „знае сè“.

Ние му даваме збор на професионалец.

Зошто се случи глобалната криза?

Сето тоа има врска со циклусот Сатурн-Плутон: тоа беше 1914 година, 1947 година, 1882 година, и повторно пристигна во 2020 година. Интересно е што по 1914 година се појави епидемија на „шпански грип; по 1947 година, на многу места на Земјата се случила епидемија на детска парализа; Во 1982 година, најпрво се соочивме со ХИВ / СИДА, а сега го имаме и вирусот корона.

Кога ќе заврши пандемијата на коронарниот вирус?

– Можеби во текот на летото. Во моментов, Марс наизменично минува покрај Јупитер, Плутон и Сатурн, и се чини дека секој од нив ја влошува ситуацијата. Покрај тоа, Јупитер му пристапи на Плутон на 5 април – сега сите четири планети стојат многу цврсто.

Ова ќе биде случај до мај – јуни, кога планетите ќе почнат малку да се разминуваат. Во август – септември, ќе започнеме со воведување нови мерки (можеби до тогаш ќе имаме нови тестови или вакцина?).

На крајот на годината, ќе се вратиме на оригиналната локација Јупитер – Сатурн-Плутон, но овој пат планетите нема да бидат толку блиски и ние ќе бидеме подготвени за тоа.

Мислам дека до почетокот на 2021 година ќе можеме повторно да започнеме со градење на нашите животи.

Loading...
Next Post

Ситуацијата на Лезбос ескалира: Над 200 мигранти позитивни на коронавирус

Неодамна мигрантскиот камп на грчкиот остров Лезбос изгоре во подметнат пожар, по што грчките власти започнаа со процес на пренесување на мигрантите во нов центар. Меѓу илјадниците баратели на азил кои се примени во новиот мигрантски центар на Лезбос, повеќе од 200 се позитивни на коронавирус, потврди денес портпаролот на […]