72 часа пред СМРТТА, луѓето зборуваат ЗА

admin22

Во човековата природа е да се плаши од смртта и тешко им е да зборуваат за тоа или да присуствуваат на нејзиното настапување. Сепак, можеби оние кои умираат подобро можат да ја разберат смртта од нас и може да не утешат. Патриша Пирсон, новинар и автор на книгата „Отворање на […]

ТАЖНА ИСПОВЕД: На синот и снаата им дадов се, а тие ме оставија на улица

admin22

Живеам со мојот син и снаата во нивното лошо расположение. Им дадов сè, а тие ми го “собраа“ имотот откако почина сопругот. Сега ниту ме гледаат ниту се грижат за мене. Почитуван, Имам 70 години. Вдовица сум веќе 10 години. Живеам со мојот син и снаата во лошо расположение. Им […]