Чувавме пари за СВАДБА, а тој потроши 8.700 евра: Кога дознав за што, не знам дали да му простам!

admin22
loading...

Некои ја советуваа да најде стручна помош за него бидејќи е зависник од игри.

Имено, станува збор за околу 8.000 фунти (околу 8.700 евра) што ги заштедиле за венчавката. Неговиот најдобар пријател купил компјутер за игри, па сакал и тој да има.


Компјутерот пристигнал една недела подоцна, а со него и стол за играње игри, маса, глушец, слушалки и микрофон.

– Бев зачудена кога дознав дека ги потрошил сите наши заштеди. Имавме страшна расправија и го искарав затоа што не беа само неговите пари што ги чувавме за нашата венчавка – објасни таа.


– Тој не ми го виде лицето повеќе откако ја играше играта. Ми зборува само кога е гладен. Потоа ми се јавува и ми вели да му донесам нешто да јаде и за пиење.

Го викам заедно да гледаме телевизија, тој одбива. Го викам да легне, ми вели дека ќе дојде подоцна. Моделот на неговиот сон е ужасен. Тој игра игри цела ноќ и заспива само во 5 наутро, така што се буди во 2 попладне – опишала таа.


– Искрено се чувствувам како негова келнерка бидејќи во последните две недели, нашата единствена интеракција е за храната или пијалоците што ги бара, и јас му го носам.


Едвај ги мие забите и се бања, а за домашните работи нема ни да споменам. Сега се плашам дека и тој ќе ја загуби работата – додава таа.


Повеќето и рекле да го напушти својот вереник, додека други мислат дека таа се однесува така бидејќи сака девојката да ја откаже свадбата со него.

Покрај тоа, некои ја советуваа да најде стручна помош за него, бидејќи тој е зависник од игри.

Loading...
Next Post

Писмото на ѓубреџијата ја расплака целата земја: „Луѓето секогаш ме понижуваа, а јас никогаш не им го кажав ова на моите ќерки“

Неговото емотивно писмо упатено до неговата ќерка ќе ги омекне и најтешките срца. Родителите се подготвени да извршат секаква работа само за да им обезбедат на своите деца нормални услови за живот. Еден чистач на улици искрено ја заврши својата работа, но тој никогаш не им кажа на децата што […]