Директорот Саша Поповиќ ја откри причината зошто нема стан за победникот на Ѕвездите на Гранд

admin22
loading...

За титулата Гранд ѕвезда, борбата ја започнаа 16 кандидати од Србија, Босна и Херцеговина, Црна Гора и Македонија, кои кои по две години музичка борба влегоа во најтесниот круг, колку што поради пандемијата траеше оваа сезона.

Во првиот пресек на гласовите од нив само 8 кандидати продолжија понатаму, помеѓу кои беа и нашите Мите Стоилков и Марија Груевска, кои и во следниот круг се претставија со по уште настап.

На вториот пресек понатаму поминаа 4 кандидати, помеѓу кои и нашиот Мите Стоилков.

Инаку, Саша Поповиќ ги промени правилата во оваа сезона, па така победникот нема да го бира стручното жири, туку исклучиво публиката преку СМС гласање, а победникот ќе го очекува одлична награда.

За титулата најдобар кандидат во овогодишното натпреварување во музичкото шоу “Ѕвездите на Гранд“, кое траеше скоро две години, поради пандемија на корона вирус конечно оваа титула ја понесе кандидатот Мсахир Мулалиќ од Босна и Херцеговина, секако со гласовите испратени по СМС пораки.

Кандидатот покрај добивање статуа од продукцијата на Гранд, добитник е на кола марка “Шкода“, две композиции од продукцијата на Гранд, како и комплетен маркетинг.

Предводникот на „Гранд“, Саша Поповиќ ја отвори душата во финалето на „Звезда Гранда“, што се одржа вчера.

Саша не сакаше да ја спомене Зорица Брунцлик, кога припадниците на Седмата сила побараа од него шпекулации дека таа ќе биде во жирито.

Босанците, Црногорците и Македоците гласаат како луди, Србија спие во финале. Откако ова натпреварување е со регионален карактер, по смс гласовите никогаш не победил никој од Србија, додал Поповиќ, па открил дека пријавувањето за наредната сезона е во тек.

– Жирито останува исто, не го менуваме тоа – рече тој и посочи зошто победникот не добил стан оваа година.

– Немаме пари, нема производство, има криза, корона е – рече Саша.

Loading...
Next Post

Познат победникот на Sвездите на Гранд - дечкото поради тоа што му се случило во април, мислел да се откаже

Синоќа се одржа финалето од музичкото шоу „Ѕвездите на Гранд“ на кое настапија 18 финалисти. Кандидатите кои се пласираа директно на големото финале се: Мите Стоилков, Валентина Кузмановиќ, Мухарем Хадровиќ, Марија Груевска, Белма Хусеинефендиќ, Селим Селимовиќ, Александар и Димитрије Казиќ, Крстиња Тодоровиќ и Мартин Ајдаревиќ. Сепак, сосема неочекувано, Саша Поповиќ ги […]