Екипи за антитероризам на терен: Дојава за бомба во „Сити мол“ во Скопје

admin3
loading...

Трговскиот центар Сити Мол бил итно евакуиран откако полицијата наредила на сите присутни и на вработените веднаш да го напуштат објектот.

Подоцна некои од вработните соопштија дека имало дојава за бомба во трговскиот во населбата Карпош 3.

Од МВР веќе ги потврдија овие информации. Екипи на единицата за антитероризам веќе се во трговскиот центар и вршат пребарување.

Loading...
Next Post

Полесно за работа: еве што се менува во Германија од 1 март за Балканците

Новиот закон во Германија, кој ќе стапи на сила од 1 март, ги олеснува процедурите за вработување работници кои живеат во земји кои не се во Европската Унија и овозможува престој во Германија до шест месеци, само за барање работа. Ова значи дека државјаните на земјите кои не се во […]