Еве што се случило со вистинскиот Тито: Југославија ја водеше некој друг

admin22

Јосип Броз Тито никогаш не постоел. Тоа наводно го пишува во документи објавени на сајтот на американската Централна известувачка служба (ЦИА).

Еден од авторите на документот е Џорџ Питерсон, кој тврди дека „граѓаните“ на поранешната СФРЈ живееле во лага и сон дека ги предводи човек, кој разликите ги претворил во братство и единство.

Авторот на книгата „Хоштаплер“, Мирослав Тодоровиќ на Првата телевизија откри.

„Тврдам дека Тито не постоел и дека имавме друг човек, кој ја водеше поранешна Југославија“, вели тој.

Тој вели дека цела деценија истражувал за Тито, па ги истражил сите светски архиви и места. Додава и дека никој не сакал да се занимава со ДНК анализа за Тито.

„Ме тужеше неговиот внук Јошко за лаги. Имав голем судски процес кој траеше две години. Ослободен сум и кажано е дека во пресудата сум се занимавал со факти, кои можат да се докажат“, вели Тодоровиќ.

Loading...
Next Post

МОЛИТВА – против магии, зли јазици и болести

Владико Господи Исусе Христе, Боже наш, Седржителу и Управителу на се! Свети и Свети Сеправолсвни, Царе над Царевите и Господар на господарите! Слава Тебе Кој живееш во безгранична светлина пред илјади и милиони свети Ангели и Архангели! +++ Прими ја мојата смирена молитва и направи секој што страда од лош […]