(ФОТО) Го пректшила карантинот и имала односи со седум мажи за еден час!

admin22
loading...

Кири Редфилд од Велика Британија го прекршила карантинот и се претпоставува дека имала сексуални односи со седум мажи, во комбе за кампување.

Таа истакнала дека нејзината работа е исто толку суштинска колку и на медицинските лица.

Имено, жената преку интернет страница за возрасни рекламира сексуални услуги без заштита по цена од 34 евра за 15 минути, а со клиентите се состанува во паркови.

-Мажите имаат потреби, знаете. Јас работам работа која треба да се направи, каква што е и таа на медицинските лица.

Луѓето имаат желба да ме сретнат, не се случува секој ден да сретнеш порно ѕвезда, рекла таа.

Запрашана од страна на медиумите со колку мажи спиела во еден ден, таа рекла дека „И 40 некогаш се малку“.

Loading...
Next Post

Баба Ванѓа со предвидувања за 2023. година: Светот ќе се промени, а откри и кога луѓето ќе го запознаат Бога

Како што се верува, Баба Ванѓа ја предвидела иднината се до 5079. година, кога според нејзино мислење, ќе дојде до конечен крај на светот. Баба Ванѓа, позната по своите пророштва, светот ја знае како “Женскиот Нострадамус”, дала прецизни предвидувања до 5079. година, а нејзините точни предвидувања до денес, се заслужни […]