(ФОТО) Гостите добија покана за венчавка и 10 ШОКАНТНИ правила: Нема зборување со невестата!

admin22
loading...

Гостите на венчавка во САД добија покана од младенците, која покрај убавата слика, содржеше и неверојатен список на правила на однесување.

Иако на почетокот сакаа на секој начин да ја избегат венчавката само поради овие правила, на крајот тие заминаа заради семејни врски.

Правилата можеби ги диктираа младенците, а можеби беше само креација на координаторот на настанот кој се потпишал на крајот. Кој и да го напиша ова, заслужи само презир и одговор: „не, благодарам“.

Еве 10 правила на однесување наведени во поканата за венчавка:

1. Ве молиме пристигнете 15-30 минути порано.

2. Ве молиме НЕ носете бело, крем или ајвори.

3. Ве молиме, немајте друга коса освен класична или опашка.

4. Ве молиме, не шминкајте го целото лице со шминка.

5. Не снимајте ништо за време на церемонијата.

6. Не објавувајте на Facebook сè додека не ви кажат.

7. Користете го овој хаштаг ако испраќате нешто на мрежи.

8. НЕ ЗБОРУВАЈТЕ ВООПШТО СО НЕВЕСТАТА!

9. Секој ќе наздрави со Реми. Без исклучок.

10. На крај, мора да доставите подарок од 75 долари или повеќе или нема да бидете дел од настанот.

Дали е воопшто потребно да се прикажатт реакциите на луѓето на Reddit, каде е објавено ова, или на други мрежи?

Loading...
Next Post

Пауновски: Позади дел од угостителските објекти стојат одредени полицајци и политичари

Позади кафулиња, ресторани и угостителски објекти стојат одредени полицајци и политичари, но ние ги казнуваме оние кои се заведени во централниот регистар како одговорни лица – вели директорот на Државниот пазарен инспекторат Стојко Пауновски во гостувањето во емисијата Трилинг на ТВ 24. Инспекторатот од поднесени повеќе од стотина кривични пријави […]