(ФОТО) ПЕТТЕ НЕВЕСТИ ВО ИСТАНБУЛСКАТА НЕВЕСТА: Само една ќе остане во шок пред венчавката…

admin3
loading...

Продолжението на популарната истанбулска невеста е навистина верно на својот наслов, бидејќи ќе бидеме сведоци на пет венчавки.

Погледнете ги сите венчаници кои ќе ги видите во серијата.

Во серијата Боранови ќе се подготват за неколку венчавки. Суреја и Фарук ќе имаат две, бидејќи прв пат се венчааа скромна церемонија во матично, а втората им беше заедно со венчавката на Ипек и Фкрет и со тоа и удоволија на Есма, која сакаше голема слава за фамилијата.

 

Следна невеста во низа беше најдобрата другарка на Суреја, Дилара која му вети вечна верност на Адем, кој тоа време им беше голем трн во око на Боранови, но на крај ќе го прифатат полубратот.

Нивната љубов поминува многу предизвици, но ќе доживее вистинско повторно раѓање.

Среќна венчавка допрва ќе гледаме на тетката на Суреја, која ќе се омажи за помошникот и близок исто како брат Акиф, кои очекуваат дете. Сенем, која се грижи за бројни комични моменти во серијата, помислила дури на двајца сведоци во серијата Суреја и Дилара, а Есма ќе биде добро расположена на венчавката.

Во меѓувреме, збор ќе си даде најмладот син на Боранови Мурат со помошничката Баде, кои тоа ќе го изведат тајно. Но во Истанбул младенците пред новата свадбена прослава, која Боранови ја подготвуваат ќе биде токму во својата вила. Ќе се венчаат Осман и Бурџум но и двајцата имаат некои грижи пред венчавката. Вистинското возбудување најпрво ќе се погрижи Осман, кој ќе исчезне, а потоа невестата ќе биде шокирана…

Loading...
Next Post

Сирхан емотивно раскажа што доживеал во автобусот на линија 45 само затоа што бил Ром

Насилнички ме симнаа од градски автобус и се изживуваа врз мене. Вака студентот на правен факултет, Сирхан Усеин го опишува немилиот настан кој му се случил денеска во Скопје. Тој вели дека се почувствувал дискриминиран, навреден, засрамен. Пред влезната врата патници се буткаат да влезат внатре во автобусот. Кога доаѓа […]