Искочивме со сопругот во еден познат ресторан – А потоа ми рече мора да оди во тоалет – ГО НЕМАШЕ ЦЕЛ СААТ

admin22
loading...

Излегов во ресторанот со мојот сопруг, а потоа ми рече да одам во тоалет и ЕДЕН ЧАС ГО НЕМАШЕ: Му се јавив, тропнав и му напишав – ОДБИВА ДА ПРИЗНАE ШТО СЕ СЛУЧИ


„ЧЕКАВ И ЧЕКАВ, но сега моето трпение заврши и морам да откријам што прави мојот сопруг во тоалетот“.

Така вели жената која одлучила да го сподели својот проблем на Редит. Како што вели, се обидела да биде трпелива и да има разбирање, но нејзиниот сопруг ги надминал сите граници.


Причината за тоа се неговите чести и долги посети на тоалетот.

– Бидејќи јас и мојот сопруг се преселивме во нашата нова куќа, тој практично не излегува од тоалетот. Не претерувам, тој оди во тоалет околу пет пати на ден и секојпат се соблекува околу 45 минути.

Ме нервира, особено кога чекам да отиде некаде, или кога доаѓаат нашите гости или сме во ресторан. Дури и тогаш, тој не се откажува од посетите во тоалетот.

Неодамна отидовме во ресторан, а тој во тоалет. Кога стана, културно го потсетив дека сме во ресторан и дека не е во ред да помине 45 минути таму.


Тој избега од мене и ми рече да се вратам за една минута. Беа 10 минути, потоа уште осум. Почнав да му праќам пораки и да му се јавувам бидејќи келнерот во меѓувреме донесе храна.

Бидејќи не ми одговараше, дури отидов во тоалет да чукнам и да видам дали е во ред.

Ми рече дека излегува за неколку секунди. Тоа не се случи. Му се јавив и се јавив, а тој го одби мојот повик. Се налутив, платив за мојот оброк и отидов дома.

Се качив на такси и тој пристигна околу 20 минути по мене.


Веднаш почна да се расправа и да ми држи лекција дека сум го напуштила ресторанот. Му реков дека не одговара на моите повици, на што ме увери дека останал без батерија на телефонот.

Ми рече дека мисли дека на келнерите ќе им треба повеќе време да ја донесат храната, и ми рече дека требаше да го чекам, иако практично го помина целото време на нашето излегување во тоалет.

Му реков дека никогаш повеќе нема да излезам со него, и тој инсистираше на тоа дека мојата постапка е погрешна и дека морам да го чекам. Сега сум во дилема и се прашувам кој е во право. Уште поважно за мене е прашањето што прави воопшто во тоалетот? – пишува оваа жена.

– Еве, ќе ви дадам четири опции и убеден сум дека е една од следниве – тој е зависник од игра. Ако не, тој е зависник од експлицитна содржина.


Ако не, постои сериозен здравствен проблем што тој не го пријавил кај вас. Четврто, навистина не можам да мислам на ништо. Што и да е, тој е должен да ти каже.

– Што и да е, тој не е отворен во врската со вас и не сте обврзани да седите сами во ресторан еден час и да чекате да заврши со тоалетот. Никој не треба еден час во тоалет.


– Се ми се чини дека те изневерува. Ако не е, тогаш има здравствен проблем што нема да ви го каже – ја уверуваат на форумот.

Loading...
Next Post

Ангелов: Во Кочани е активен крак од пожарот и може повторно да стане катастрофа

Стојанче Ангелов, директорот на ЦУК, ќе побара извинување од сите новинари поради како што рече, нападите што ги трпел во текот на вчерашниот ден поради пожарите во Македонија. „Ако се утврди дека сум потфрлил за пожарите, ќе си заминам од државава. Ако се утврди спротивното, ќе побарам извинување од сите […]