Моника моли за помош: Јадеме леб и маст, да умрам не ми е жал, ама децата ќе останат сираци!

admin3

Моника Антевска е мајка на Бојан и Величе. Живее во вонбрачна заедница со Трајче Конески.

Само Трајче работи и зема 12.000 плата. Како вели Моника, од тие пари 9.000 одат за комуналии, а остануваат само 3.000 со кои треба да го поминат месецот.

Им требаат пари за Трајче да оди на лекар оти има преживено срцев удар, им требаат пари за лекарства за него, за неа и за синот Бојан кој има проблеми со психичкиот развој.

Потребна им е нашата помош, потребни им се пелени, влажни марамици, средства за лична хигиена, храна..

Не знам што ќе правиме, не знам како ќе се живее, искрено ми иде да земам да ги испијам сите апчиња и никогаш да не се разбудам, ама жал ми е за децата..” -ни рече Моника…

Извор: досие.мк

 

Loading...
Next Post

Два земјотреси утринава во овие градови во Македонија

Во 8.00 и во 8.15 часот утрово се регистрирани земјотреси со епицентри на 77 километри југоисточно од Скопје и се почувствувани во Штип и околината. Сеизмолошката опсерваторија при Природно-математичкиот факултет соопшти дека според досегашните податоци нивните Рихтерови магнитуди изнесувале 3.1 на првиот и 2.7 на вториот земјотрес. -Беа почувствувани од […]