Јован пoчина додека бил со љубoвницaта, а кога ќе видите сопругата што му напишала на ГPOБOT нема да ви биде добро!

admin22
loading...

Неговиот син застанал на страната на неговата мајка, но остатокот од семејството создаде хаос.

Кога еден човек поч инал неодамна, неговата сопруга одлучи да не ја вреже на неговата надгро бна плоча стандардната порака што луѓето им ја оставаат на своите најблиски.

Имено, откако открила дека нејзиниот сопруг ја изнев ерил, одлучила на неговиот гроб да изгравира многу необична порака. Кога ќе видите што му оставила како вечно сеќавање, ќе разберете зошто остатокот од неговото семејство беше експлицитно против тоа.

Откако ја открила неговата афера, таа се согласила да изрежи многу необична порака на неговиот гроб – и разбирливо е дека неговото семејство не е среќно.

Гледајќи што има на споменикот на овој човек, остатокот од неговото семејство побара од неговиот син што е можно поскоро, што тој го одби, бидејќи тој застана покрај неговата мајка.

Овој млад човек потоа ја сподели својата исповед на „Reddit“, и изненадувачки многу луѓе се согласија со него.

– Пред крајот на животот, неговиот татко и мајка имаа многу горчлив брак, тој имаше долга врска со својата колешка, која забремени пред да поч ине.

Тој планираше да ја напушти својата сопруга, да ја напушти земјата, да се пресели во Канада и да започне нов живот. Тие исто така избраа куќа за себе.

-Татко ми се исели и живееше со својата колешка, кога одеднаш по чина од ср цев уд ар за време на инт имна врска.

– Документите за развод никогаш не биле поднесени, така што нема поделба на имотот. Сега јас, моите браќа и сестри веќе сме надвор од куќата, нашиот најмлад брат има 19 години и учи. Работам за технолошка компанија и моментално сум во мојот роден град каде и помагам на мајка ми да управува со неговиот имот – истакна тој и додаде:

– Мајка ми беше повредена и напиша на неговиот надг робен споменик: „Во љубовно сеќавање на Јован, син, сопруг, татко и прељ убник.

На чија страна сте вие? Пишете ни во коментарите.

Loading...
Next Post

Тоа што му се случи во Грција заради песна цел живот ќе го памети – МАКЕДОНСКИОТ ФОЛКЕР не очекувал ваков потег од соседите!

Фолк пејачот Јордан Митев е еден од ретките на нашата естрада, кој имал храброст за 15 години колку што е на сцената, музички да еволуира. Почна со традиционална музика, но тој имиџ го надмина и со хитовите кои ги редеше низ годиниве го доби епитетот на сериозен музичар и пејач. […]