Купив прстен за да ја запросам, а таа да ти спие со кој ќе стигне-ме прободе со нож во срце

admin3
loading...

Својата ситуација ја раскажал за „The Sun“, а од нивната колумнистка Дидри побарал совет. Ова е неговата приказна…

Овој дечко дознал дека неговата девојка спие со кого ќе стигне, од механичар, продавач до сопственик на авто салон.

Својата ситуација ја раскажал за „The Sun“, а од нивната колумнистка Дидри побарал совет. Ова е неговата приказна…

Драга Дирди,

Имам 28 години и сум личен тренер. Мојата девојка работи во салон за автомобили. Има 25 години и е опкружена со момци на работа, но никогаш не се грижев околу тоа.

Неоадамна налетав на пријател чиј брат работи во истиот салон.

Ми рече дека мојата девојка има репутација – дека во гаражата спие со кого ќе стигне, со механичари, продавачи, па дури и со шефот.

Ја соочив со тоа и ми призна дека тоа го прави повеќе од две години. Веќе купив прстен и сакав да ја запросам, но сега стои во фиока.

Уште сме заедно, но не можам да поминам преку тоа. Веќе не можам да и верувам.

После ова писмо добил совет од колумнистката Дирди:

Не е ни чудно што не можеш да и веруваш. Ќе мора да се потруди и да докаже дека се променила.

Сега се наметнува прашањето – зошто така се однесувала? Каков однос има со родителите?

Мојата статија „Cheating – Can You Get Over It?“ може да ти помогне, но мора да ти биде јасно дека таа има само една прилика да се докаже.

Loading...
Next Post

Пазете што ќе кажете пред нив: Најголеми озборувачи се овие хороскопски знаци

Озборувањето е забава во која повремено уживаат сите, но некои повеќе и почесто од другите. Имено, за овие 3 хороскопски знаци, овој импулс е поизразен и ним им е потешко да ги задржат информациите за себе, па затоа пред истите внимателно избирајте ги зборовите: 1. Водолија Како неверојатно друштвен знак, […]