Мими Јовановска ја освои сцената на „Гранд“, а ова е момчето кое го освои нејзиното срце

admin22
loading...

Македонската натпреварувачка Мими Јовановска од Велес во музичкото шоу „Ѕвездите на Гранд“ со своите воодушевувачки настапи го освои жирито во познатото шоу, дека Мими е успешна во она што го прави доказ се нејзините настапи на големата сцена, пофалните зборови на членовите од жирито прават да се чувствуваме уште погорди со талентите кои ги имаме кај нас.

Мими неодамна беше гостинка во “Магазин“ каде што начна повеќе теми, а меѓу онаа тема која повеќе ја засега јавноста е љубовниот живот на Јовановска.

Имено, Мими е во врска со Филип Нуне, нивната љубовна врска трае повеќе од три години, а она што е посебно интересно е дека таа и пред учеството во шоуто се занимаваше со музика, односно таа свири во Бендот на браќа Нуне.

Loading...
Next Post

Во недела е Прочка- еве што треба да направите на овој ден

Македонската традиција за Прочка е богата и разновидна. Секаде се одбележува овој празник меѓу македонскиот народ. На Прочка, според традицијата, помладиот бара прошка од постариот. Синот приоѓа кај таткото, братот кај брата си, ќерка кај мајка си, снаа кај свекрва, сестра кај сестра си и секој секому му вели: „Прости […]