НАЈДОБРИТЕ ТАТКОВЦИ СЕ РОДЕНИ ВО ОВИЕ 3 ЗНАЦИ: Ако вашиот партнер е на оваа листа, имате голема среќа!

admin22
loading...

Астролозите велат дека ако вашиот партнер е роден во еден од овие три знаци, имате голема среќа:

Рак

За чувствителниот Рак семејството секогаш е на прво место. Од првиот ден од бременоста постојано ќе биде со вас, ќе ве гали и чува, ќе дава добри совети и нежно ќе ве тапка по увото.

Кога ќе дојде дете, тогаш започнува најубавиот период од неговиот живот. Тој секогаш ќе биде со вас и вашите деца, секогаш можете да се потпрете на него.

Вага

Мажите родени во Вага се добри татковци на кои никогаш не им е досадно. Секогаш се подготвени да се забавуваат, сакаат на поинаков начин да им го покажуваат и објаснуваат светот на своите потомци.

Колку и да се забавни татковците меѓу хороскопските знаци, тие можат да бидат и многу сериозни. Со нивното истакнато чувство за правда, тие сакаат (и тоа им е многу важно!) да ги воспитуваат своите деца да бидат емоционално интелигентни и внимателни.

Лав

Неговите деца се негова гордост. Тој едноставно ќе направи се што е во негова моќ да ги заштити. Не може да им одрече ниту една желба, па често ги расипува.

Тој е многу баран од себе, бидејќи сака да биде совршен татко, па веќе при раѓањето на детето ја знае целата литература за воспитување деца напамет.

Loading...
Next Post

ФИНАНСИСКИ ХОРОСКОП ЗА ФЕВРУАРИ 2022 ГОДИНА: Само 1 знак ќе плива во пари

Како што влеговме во Новата година со ретроградната Венера и Меркур, сигурно е дека февруари ни носи големо олеснување бидејќи овие планети одат напред, па тоа ќе се почувствува и финансиски. Дознајте каква ситуација ве очекува финансиски. Јупитер е во Риби, а Меркур престанува да биде ретрограден на 3 февруари, […]