Научниците го анализираа Владимир Путин, и ги открија најголемите тајни на КГБ

admin22

Научниците го анализираа Владимир Путин, и открија голема тајна на КГБ…

Претседателот на Русија, Владимир Путин има специфичен начин на движење на своето тело, а во однос на тоа имаше многу гласини: Дека е болен од Паркинсонова болест беше една од теориите.

Владимир Путин својата денса рака ја држи речиси секогаш до своето торзо и многу ретко ја мрда додека чекори. Од друга страна пак, левата рака нормално ја движи во динамика со неговиот од.

Тим невролози од Португалија, Италија и Холандија го анализирале начинот на држење на неговата рака. По опсежната анализа, научниците откриле нешто што ги шокирало.

И покрај тоа што неговата рака совршено ги прати неговите чекори, додека десната е статична, што е знак за Паркинсонова болест, сепак тоа не е причината за таквото негово движење.

Попратни симптоми за Паркинсонова болест се и замор, крутост и лоша координација, а кај Путин тоа е сосема спротивно. Јавноста знае дека тој има црн појас во џудо, дига тегови и плива и пишува многу брзо без да му трепери раката.

Објаснувањето до кое дошле научниците е дека Путин се движи на начин на кој се движи како резултат на тренирањето и работата како дел од КГБ.

Имено, во прирачникот на КГБ, пишува дека оперативците своето оружје мора да го чуваат во десната рака во близина на градите, како и да се движат само на една страна, најчесто лева а идејата на сето ова е да можат оперативците лесно да го извадат и користат оружјето.

Loading...
Next Post

ФИЛИПЧЕ: Од направени 665 тестирања, регистрирани се 90 нови случаи на Ковид-19

Во последните 24 часа се направени 665 тестирања, а регистрирани се 90 нови случаи на ковид-19. – Скопје 36 – Куманово 2 – Штип 8 – Тетово 4 – Струга 10 – Велес 2 – Битола 2 – Охрид 13 – Гостивар 1 – Крушево 1 – Кочани 2 – […]