Не и давајте на Атиџе, земете и! Таа има во душата, тоа што вие го немате!

admin3

Не треба да и давате на Атиџе.
Треба да и земате, таа што има во душата вие немате.

Нејзе не и треба никаква милостина.

Таа, Атиџе си живеела со пчелите во општина Лозово и пред да стане популарна, па да им текне да и го сменат покривот од куќата и да ветат вработување. Лицемерие до небо.

Loading...
Next Post

ФЕВРУАРИ пеколен месец за овие хороскопски знаци

Oвен Во текот на февруари ќе бидете подготвени да се соочите со бројни предизвици. Проценете ги вашите постапки во претходниот период и сфатете што би требало да промените во вашето однесување, за да реализирате цели кои сте си ги зацртале за себе за 2020 година. Најдобро би било тоа да […]